top of page

En ny hverdag

Året 2021 ble for oss, året for endring.

Etter å ha drevet firmaet HorseClue AS, sammen med datteren min, Ronja, var etterhvert tiden inne for å gjøre om på firmastrukturen. Vi hadde vært naboer i mange år, og det å drifte firma sammen, var i flere år en naturlig konsekvens av det.


Ronja og familien ønsket i 2021, å flytte, for å drive en større treningsstall. Prosessen med å finne et sted med større kapasitet var dermed igang.


I første runde, forsøkte vi å kjøpe noe sammen, men det viste seg å være vanskelig, og så ut til å ta alt for lang tid... Tilslutt ble det naturlig at Ronja gikk inn for å leie et større sted, mens mannen min og jeg valgte å bli igjen, og investere tid og penger på plassen vi hadde leid i mange år.

Ronja og jeg bestemte oss dermed om å dele oss, og hun skulle drifte HorseClue AS alene, fra nytt sted, mens jeg skulle starte nytt firma fra ‘gammelt’ sted.


Bilde: Slik så det ut når vi tok over gården i Skiptvet2022 nytt år-nye utfordringer


Fra første januar var kjøpet av den lille hestegården i Skiptvet i boks. Nå var det bare å brette opp armene og starte oppussingen, så vi kan få det slik vi ønsker.

Målet er en liten, idyllisk hestegård, som er praktisk i drift og gir et innholdsrikt liv for hestene. Trivsel for folk og dyr, det er viktigst.


For at jeg skal trives trenger jeg familie rundt meg. Hestene er en del av familien, jeg trenger de nære. (Ronja og hennes familie har heldigvis ikke flyttet langt, og jeg ser at de blomstrer på nytt sted). Vi trenger tid, tid til å leve, til å drive, til å puste, tid til å være her og nå. Vi trenger orden, og system-men også frihet til å la livet flyte.Hestene trenger mye av det samme som oss: frihet og trygghet, orden og naturlig variasjon, arbeidsoppgaver og fritid, lek og seriøsitet, lytte og bli hørt.

Når jeg tilslutt skulle finne navn på mitt ‘nye’ firma, var det disse tingene som var viktig for meg å gjenspeile-og HARMONI og LIKEVEKT var stadig tilbakevendende ord. Videre trengte jeg å beskrive det som er viktigst for meg når det kommer til hovtrim, og da blir nøkkelordet BALANSE!

HorseBalance by Jannie B Jahnsen, ble derfor et naturlig valg, og en ny epoke i livet er igang!


Denne bloggen vil handle om nettopp dette-livet her på gården, i jobben som hovtrimmer, livet med hestene, deres liv og leven. Søket etter et hesteliv i balanse.109 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page